Σάββατο 31 Μαΐου 2008

μικρό πολυτεχνείο ... on air

Μπορει να περασε καιρος αλλα ειμαι παλι πισω. Παντα γυρναω σε ομορφα πραγματα. Παιρνω τον χρονο μου και come back to this way….

Τα νέα? Ολα τα ακόλουθα και συνιστω την προσοχή σας!!!


ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ «ΜΙΚΡΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ» ΚΥΡΙΕΥΟΥΝ … ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 103.7 ΞΑΝΑ!

Δευτέρα 2 και Τρίτη 3 Ιουνίου από τις 20.00 έως τις 03.00


Στο ξεκίνημα του καλοκαιριού, το Β’ Πρόγραμμα 103.7 κλείνει πονηρά το μάτι στους πειρατές του Μικρού Πολυτεχνείου και τους καλεί να «κάνουν παιχνίδι» από αέρος, ζωντανά, στις 2 και 3 Ιουνίου από τις 8 το βράδυ έως τις 3 μετά τα μεσάνυχτα.


Τι είναι όλο αυτό;


Ένα ραδιοφωνικό πείραμα στο οποίο πρωταγωνιστούν 29 νέα παιδιά που, χωρίς προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία, θα διαδέχονται ανά 30 λεπτά το ένα το άλλο στο μικρόφωνο και την επιλογή της μουσικής με ήχους που θα αγγίζουν ολόκληρο το φάσμα της ελληνικής δισκογραφίας αλλά και τη world music, τη jazz, την electronica, την pop και το rock. Ειδικά για αυτά τα δύο βράδια η ροή στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 θα είναι τέτοια, ώστε κάθε ημίωρη εκπομπή θα έρχεται σε άμεση μουσική αντίθεση με την προηγούμενη και την επόμενή της.

Ιστορικό



Οι 24 «πειρατές-παραγωγοί» συμμετείχαν στο ‘’Εργαστήριο Παραγωγής Ραδιοφωνικής Εκπομπής’’ που γίνεται κάθε χρόνο το «Μικρό Πολυτεχνείο» και παρουσίασαν δύο Βραδιές Ραδιοφώνου στο club BIOS στις 16 και 17 Απριλίου, όπου δημιούργησαν ένα ζωντανό Ραδιόφωνο που εξέπεμπε αποκλειστικά και μόνο στο χώρο του club. Με ανάλογο τρόπο, οι «μουσικοί παραγωγοί» θα κλείσουν τη «σχολική» χρονιά τους και πάλι στο BIOS στις 11 και 12 Ιουνίου.Δευτέρα 2 και Τρίτη 3 Ιουνίου, από τις 9 το βράδυ έως τις 3 το πρωί, οι πειρατές του «Μικρού Πολυτεχνείου» αφιερώνουν και πάλι τις εκπομπές τους στους απανταχού ερασιτέχνες !!!


Συντονιστείτε στο Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7 !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: